Steigerhouten Dressoirkasten

Op zoek naar een prachtig meubel dat een ware blikvanger in uw huiskamer is en ook nog eens erg praktisch is omdat er lekker veel in opgeborgen kan worden? Steigerhouten dressoirkasten zijn tijdloos mooi, passen in elk interieur en kunnen tegen een stootje! Onze steigerhouten dressoirkasten zijn in elke gewenste maat leverbaar.

Dressoirkasten van Steigerhout Van Nu zijn uniek!

Natuurlijk zorgen  wij bij elk meubelstuk dat het hout voorgekrompen is en dat het hout mooi geschuurd en afgewerkt wordt. Zo heeft u zo min mogelijk kans op nawerking van het hout en heeft u geen last van splinters. Maar, hout blijft natuurlijk een natuurproduct waardoor het altijd is kan gaan krimpen of uitzetten, afhankelijk van de luchtvochtigheidsgraad.

In feite kunt u uw dressoirkast helemaal zelf ontwerpen. U kunt uitgaan van onze standaardmodellen en de maat precies aanpassen aan de plek waar u de kast wilt plaatsen. Daarnaast kunt u het dressoir naar uw eigen wensen indelen met lades, kleppen, deurtjes en planken, afhankelijk van wat u er in op wilt bergen. Zo heeft u uw spulletjes altijd netjes op orde!

Vraag een vrijblijvende offerte steigerhouten dressoirkasten aan

Kortom, alles is mogelijk en u kunt bij ons dus echt een unieke kast bestellen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden of vul een contactformulier in met de door u gewenste afmetingen en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte! 
Bezig met laden...