Tafels

Steigerhouten tafels

 
Steigerhouten meubels zijn mooi, sterk en duurzaam. Een tafel van steigerhout als middelpunt in uw huiskamer straalt gezelligheid uit en kan de alledaagse belasting van een druk huishouden prima aan! Omdat steigerhout gebruikt hout is, ‘leeft’ het en is de uitstraling ervan tijdloos. Steigerhouten tafels passen daarom bij elk interieur, of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek, modern of iets daar tussenin. Vooral bij een tafel, doordat het tafelblad een vrij groot, plat vlak is dat meteen in het zicht valt, komt de unieke structuur van het hout mooi tot zijn recht.

Steigerhouten tafels in verschillende stijlen

Wij hebben een  aantal prachtige steigerhouten tafels in onze collectie, zowel voor binnen of buiten, en kunnen deze eventueel ook voor u op maat maken. Daarnaast is het ook mogelijk om losse tafelbladen te bestellen; erg handig als u nog een mooi onderstel heeft staan of een tafel heeft waarvan alleen het tafelblad aan vervanging toe is!
Het hout wordt uiteraard gedroogd (om krimpen te voorkomen) en geschuurd. Zo heeft u dus een mooi, glad oppervlak zonder splinters. Vervolgens wordt het hout eventueel bewerkt met een grey of een  whitewash beits. Deze beits zorgt dat de tafel bestand is tegen weersinvloeden, waardoor hij dus ook buiten gebruikt kan worden.  Wij maken ook steigerhouten tafels met een uitstraling van Riviera Maison. Wit hout met gebruikt steigerhout is een trendy combinatie en is modern  maar heeft toch een warme uitstraling.
Interesse? Vul het contactformulier in met de gewenste maten of mail ons een ontwerptekening en wij sturen u een vrijblijvende offerte.