Steigerhouten Halfhoogslapers

 
Halfhoogslapers, hoogslapers en stapelbedden zijn ideaal voor kleinere kamers of voor grote gezinnen. Halfhoogslapers nemen daarbij een bijzondere plek in omdat het bedden zijn met leuke extraatjes die niet alleen erg praktisch zijn maar ook tot de verbeelding van uw kind spreken! Steigerhouten halfhoogslapers zijn stoer, stevig, duurzaam en gewoon ontzettend leuk!

Verschillende modellen

Wij hebben diverse modellen halfhoogslapers en (omdat u zelf de hoogte kunt kiezen) hoogslapers. Wij maken onze halfhoogslapers voor u op maat en u heeft daarbij de keuze uit 3 verschillende matrasmaten 150x70cm, 160x70cm (ikeamaat) en 200x90cm.
Verder kunt u zelf de overige details bepalen; kasten, bureau, trap, laatjes enzovoorts. Zo kunt u dé perfecte halfhoogslaper ontwerpen. Een puber op de middelbare school heeft andere behoeften dan een kind op de basisschool. Wat de beste opbergruimten en details voor het bed van uw kind zijn hangt dus af van zijn/haar hobbies en bezigheden. Een open ruimte onder het bed kan gebruikt worden als tent voor uw kleine ridder, als poppenhoekje of als hangplek voor tieners. Laden kunnen gebruikt worden voor schoolspullen, lego, tekenspulletjes en nog veel meer. Open vakjes om knuffels in te zetten zijn een gezellig detail in de kamer. Kortom, de mogelijkheden zijn legio. Overigens is het ook bij de halfhoogslaper mogelijk  om er een lade onder te bestellen die gebruikt kan worden als logeerbed.

Halfhoogslaper bestellen bij Steigerhout Van Nu

Bij ons kunt u dus een echt droombed bestellen. Bespreek met ons wat de mogelijkheden zijn of vul een contactformulier in met uw wensen en afmetingen. Wij doen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toekomen.
 


 Onze halfhoogslapers worden op maat gemaakt, bij de eenpersoonsbedden zijn 3 verschillende matrasmaten 150*70cm / 160*70cm ikeamaat en 200*90cm.

de hoogte is verder door jezelf te bepalen zo ook de resterende kasten, bureaus trap enzov. onder of aan het bed