Steigerhouten Wandkasten

Stel; u woont niet al te groot maar heeft wel een mooie nis in de huiskamer. Dan zou het toch ideaal zijn als daar een precies passende kast in kon staan? Zo gaat er geen centimeter ruimte verloren. Bij Steigerhout Van Nu kunnen wij uw wandkast op de centimeter nauwkeurig aanpassen aan de ruimte die u tot uw beschikking heeft. Steigerhout is sterk, mooi en milieuvriendelijk. Steigerhouten wandkasten zijn daarom een perfecte oplossing voor elk interieur!

Altijd de perfecte kast

Elk huis is anders en hetzelfde geldt voor elke kamer. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gebruiker ervan. Aan steigerhouten wandkasten in de woonkamer worden andere eisen gesteld dan die in een slaapkamer en het verschilt van persoon tot persoon wat men erin op wil kunnen bergen. Het leuke is dat u met steigerhouten wandkasten alle kanten uit kunt.

Nooit meer rommel

Benut de ruimte die uw heeft optimaal en zorg voor voldoende opbergruimte. Steigerhouten wandkasten zijn zeer duurzaam en stijlvol en passen bij elk interieur. Neem de maten op van de plaats waar de kast moet komen te staan en bepaal wat u erin wilt op kunnen bergen. Met deze wensen kunt u een keuze maken uit de wandkasten in ons assortiment en wij passen de maten precies voor u aan.

Wilt u liever uw eigen ontwerp? Dat kan ook! Maak een duidelijke tekening van uw ontwerp met de afmetingen erbij en wij maken voor u een vrijblijvende, passende offerte voor uw nog beter passende wandkast!
 
 
 
Bezig met laden...