Foto


STEIGERHOUT WAAROM?
 

* De planken zijn 3 cm dik en dus duurzaam...
* Er worden geen bomen speciaal voor gekapt...
* Wij werken alleen met de mooiste gebruikte planken waardoor onze meubels die eigentijdse schitterende uitstraling hebben. 
* Hebben de schoonheid en de robuste uitstraling van onbewerkt hout...
* Kunnen het hele jaar door in weer en wind buiten staan...


 

STEIGERHOUT FEITEN...

* Ons gebruikte steigerhout vind zijn oorsprong in de bouw. Daar worden nieuwe planken gedurende een langere tijd intensief gebruikt waardoor er sporen van slijtage, cement etc ontstaan welke zo typerend zijn voor steigerhout. Onze manier van werken zorgt ervoor dat de gebruikte look behouden blijft en dat onze meubels wel super glad afgewerkt worden.

* Steigerhout is en blijft een natuurproduct; houdt hier rekening mee...
Hout kan werken. Ondanks het drogen van ons hout waardoor het krimpen beperkt is; kan het zijn dat meubels onder invloed van temperatuur of vocht open gaan staan of gaan krimpen. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
 

Foto


WAGON PLANKEN WAAROM?

* Wij halen onze wagonplanken in Frankrijk waar de oude wagons van vroeger met een rijke geschiedenis uit elkaar gehaald worden, en klaar gemaakt zijn om te verwerken tot schitterende meubels.
* Wij leveren onze wagontafels in een geborstelde en geschaafde versie.
* Geborsteld heeft de ruwe structuur die deze planken van oorsprong hebben.
* Geschaafd halen wij de ruwe bovenkant weg en ontstaat een gladde schitterende tafel met de tekeningen van de de oude planken nog zichtbaar. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.