Steigerhout van nu VOF is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Tilburg onder nummer 67.24.12.47
vanaf 01-11-2016 is Dave van Boxtel de nieuwe eigenaar.


Onze Algemene Voorwaarden:
Op deze pagina staan onze Algemene Voorwaarden geschreven. Mocht u toch nog vragen hebben met betrekking tot onze diensten en/of artikelen, stuurt u dan een mailtje naar info@steigerhoutvannu.nl of neem contact op met 06-15313214.


ALGEMEEN:
De levering - en betalingcondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten.

BESTELLINGEN:
Als u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Steigerhout van nu.

LEVERINGEN:
Steigerhout van nu verplicht zich de door u bestelde artikelen binnen de daarvoor aangegeven termijn te leveren. Indien artikelen om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per mail aan u worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn in euro's vermeld inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Deze zijn in overleg.

BETALEN:
Na een bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, exclusief eventuele verzendkosten. Deze gaan in overleg. u krijgt als de order klaar is van ons een proforma factuur, de originele factuur zit bij de order, Betaling bij levering. bij uitzondering voor orders die groter zijn dan 3 meubels voor bedrijven in buitenland mag er binnen 5 werkdagen betaald worden per bank.

VERZENDEN:
In overleg bezorgen wij in heel Nederland, (muv van Waddeneilanden). een gedeelte van Belgie en Duitsland.  Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben zullen wij een leveringstermijn bepalen. 
Binnen Tilburg en Goirle bezorgen wij gratis. Buiten Tilburg bezorgen wij bij een bestelling vanaf € 300,00 gratis binnen een straal van 50 km. Daarbuiten is in overleg.

ANNULERING:
Deze gaan altijd in onderling overleg. Indien Steigerhout van nu reeds begonnen is met uw order zullen er kosten verbonden zijn aan een annulering. Indien u de bestelling niet binnen 3 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig. 

WIJZIGINGSRECHT:
Steigerhout van nu, behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar webwinkel en winkel tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en / of verspreid worden zonder schriftelijke teostemming van Steigerhout van nu. Op alle overeenkomsten, gesloten met Steigerhout van nu, is Nederlands recht van toepassing.

BTW nr. 1526.41.609.B01B01 ingeschreven te Tilburg 
Copyright © 2010 Steigerhout van nu Ontwerp: BdR

 
Foto