Steigerhout van nu VOF is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Tilburg onder nummer 67.24.12.47
vanaf 01-11-2016 is Dave van Boxtel de nieuwe eigenaar.


Onze Algemene Voorwaarden:
Op deze pagina staan onze Algemene Voorwaarden geschreven. Mocht u toch nog vragen hebben met betrekking tot onze diensten en/of artikelen, stuurt u dan een mailtje naar info@steigerhoutvannu.nl of neem contact op met 06-15313214.


ALGEMEEN:
De levering - en betalingcondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten.

BESTELLINGEN:
Als u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Steigerhout van nu.

LEVERINGEN:
Steigerhout van nu verplicht zich de door u bestelde artikelen binnen de daarvoor aangegeven termijn te leveren. Indien artikelen om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per mail aan u worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn in euro's vermeld inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Deze zijn in overleg.

BETALEN:
Na een bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, exclusief eventuele verzendkosten. Deze gaan in overleg. u krijgt als de order klaar is van ons een proforma factuur, de originele factuur zit bij de order, Betaling bij levering. bij uitzondering voor orders die groter zijn dan 3 meubels voor bedrijven in buitenland mag er binnen 5 werkdagen betaald worden per bank.

VERZENDEN:
In overleg bezorgen wij in heel Nederland, (muv van Waddeneilanden). een gedeelte van Belgie en Duitsland.  Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben zullen wij een leveringstermijn bepalen. 
Binnen Tilburg en Goirle bezorgen wij gratis. Buiten Tilburg bezorgen wij bij een bestelling vanaf € 300,00 gratis binnen een straal van 50 km. Daarbuiten is in overleg.

ANNULERING:
Deze gaan altijd in onderling overleg. Indien Steigerhout van nu reeds begonnen is met uw order zullen er kosten verbonden zijn aan een annulering. Indien u de bestelling niet binnen 3 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig. 

WIJZIGINGSRECHT:
Steigerhout van nu, behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar webwinkel en winkel tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en / of verspreid worden zonder schriftelijke teostemming van Steigerhout van nu. Op alle overeenkomsten, gesloten met Steigerhout van nu, is Nederlands recht van toepassing.

BTW nr. 1526.41.609.B01B01 ingeschreven te Tilburg 
Copyright © 2010 Steigerhout van nu Ontwerp: BdR

 
Foto

Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Meubels en More is als VOF ingeschreven bij KVK Breda nr. 70990700 sinds februari 2018. De oude  handelsnamen Steigerhoutvannu (sinds 2010) en Meubels en More (sinds oktober 2015) zijn samengevoegd tot ons nieuwe bedrijf.  


Onze werkplaats (Meubels  & Steigerhoutvannu) bevind zich: Vollerstraat 6 in Goirle. Geopend op afspraak. Ons kantoor adres en tevens afhaalpunt (op afspraak) van More  artikelen: Burgemeester Voskensstraat 10 in Goirle.

Onze Algemene Voorwaarden:
Op deze pagina staan onze Algemene Voorwaarden geschreven. Mocht u toch nog vragen hebben met betrekking tot onze diensten en/of artikelen, stuurt u dan een mailtje naar info@meubelsenmore.nl of neem contact op met 06-15313214.

ALGEMEEN:
De levering - en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten.

BESTELLINGEN:
Als u een (schiftelijke of mondelinge) bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Meubels en More.

LEVERINGEN:
Meubels en More verplicht zich de door u bestelde artikelen binnen de daarvoor aangegeven termijn te leveren. Indien artikelen om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per mail aan u worden meegedeeld. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn in euro's vermeld inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Deze zijn in overleg.

BETALEN:
Na een Meubel bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld. Tevens de eventuele verzend/leveringskosten worden indien van toepassing in deze bevestiging vermeld.  Zodra uw Meubel order klaar is, ontvangt u van ons een proforma factuur, de originele factuur zit bij de order.  Betaling bij levering contant of per pin, of  in overleg per bank vooraf.

Na een gepersonaliseerde More bestelling ontvangt u per mail een bevestiging van het bestelde product met daarbij indien van toepassing de eventuele verzendkosten.
Indien uw More order verzonden dient te worden mailen wij u zodra deze klaar is de proforma factuur met het verzoek deze per ommegaande over te maken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw product verzenden naar het adres vermeld op de bevestiging. Tevens ontvangt u dan de factuur per mail of post.
Indien uw More order bij ons opgehaald wordt ontvangt u een berichtje zodra deze klaar ligt en kunt u op verzoek een geschreven bon ontvangen, uw betaling dient contant bij ons voldaan te worden.

VERZENDEN:
In overleg bezorgen wij onze Meubels in heel Nederland (m.u.v. van Waddeneilanden),  België en Duitsland.  Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben zullen wij een leveringstermijn bepalen. Binnen de grenzen van  Tilburg en Goirle bezorgen wij gratis. Daarbuiten bezorgen wij bij een bestelling vanaf € 300,00 gratis binnen een straal van 50 km. Overige bezorgkosten is in overleg, afhankelijk van de bestelde meubels en de afstand.

In overleg verzenden wij onze More  artikelen in heel Nederland. Zodra wij uw bestelling ontvangen en gereed hebben mailen wij de factuur en worden de artikelen na ontvangst van betaling per post naar u verzonden. Verzendkosten per pakket € 6,95.


ANNULERING:
Deze gaan altijd in onderling overleg. Indien Meubels en More reeds begonnen is met uw order zullen er kosten verbonden zijn aan een annulering. Indien u de bestelling niet binnen 3 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan heeft u een  betalingsplicht.

RUILEN EN RETOUNEREN:
Alle artikelen die door ons persoonlijk voor u gemaakt worden kunnen niet geruild worden daar deze uniek zijn en speciaal voor u door ons met de hand gemaakt zijn. Standaard aangekochte artikelen kunnen in overleg worden geruild, mist het product nog in aangekochte staat verkeerd.
Wij geven geen geld retour.

GARANTIE EN AANSPRAKELIJKHEID:
Meubels en More is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens vervoer, mits Meubels en More  zelf voor het vervoer zorgt.  Op het moment van overdracht en betaling zijn alle risico’s voor de koper.
 
Meubels en More is evenmin aansprakelijk voor eventuele (gevolg)schade die het gebruik van de gekochte artikelen met zich mee zou kunnen brengen. Deco artikelen zijn niet voor gebruik, zoals de geboortekrukjes, kistjes e.d. Dit zijn decoratiematerialen.

Onze Meubels worden soms gemaakt van oude planken , dit betekend soms ook houtworm en/ of ander ongedierte. Dit wordt zo goed mogelijk door ons behandeld. Echter 100% garantie kunnen wij U niet geven. Mochten hier problemen mee ontstaan zullen wij waar mogelijk kijken of wij een oplossing kunnen verzorgen. De kosten hiervan zijn voor rekening koper.

Veel van onze artikelen gaan twee of sommige al drie levens mee, zij vertonen daarom ook gebruikerssporen en eventueel slijtage.


PRIJZEN:
Alle genoemde prijzen zijn in euro`s en zijn  exclusief verzendkosten en inclusief BTW.
De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele technische fouten, typefouten en prijswijzigingen. Prijzen op de website en in onze winkel kunnen van elkaar verschillen.

WIJZIGINGSRECHT:
Meubels en More behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website en winkel tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en / of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming. Op alle overeenkomsten, gesloten met Meubels en More is Nederlands recht van toepassing.

Meubels        en         More
Dave van Boxtel                                                          Mascha van Bladel
Vollerstraat 6                                                               Burg. Voskensstraat 10
5051 JV Goirle                                                             5051 CT Goirle
06-15313214                                                               

info@meubelsenmore.nl                                          info@meubelsenmore.nl
Geopend op afspraak !
BTW nummer NL152445535B01  

Copyright © 2017 Meubels en More   Ontwerp: MvB