Foto

 
Welkom

Wij werken op afspraak, 
Neem contact met ons op per telefoon of mail om een afspraak te maken. 
06-15313214 of info@steigerhoutvannu.nl

Vollerstraat 6, Goirle

Foto 
Ons familiebedrijf is 8 jaar geleden ontstaan door het enthousiasme van vader en zoon na een eigen gemaakt kastje, en intussen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat meubels van steigerhout, eiken, wagonplanken en intussen ook boomstamtafels  maakt.

Daar wij al onze meubels met grote passie maken en schuren kunnen wij met overtuiging zeggen dat u bij ons de mooiste meubels voor de scherpste prijs zult krijgen.


In onderstaand promotiefilmpje laten wij zien wie wij zijn, en waar wij voor staan; het maken en ontwerpen van steigerhouten meubels; desgewenst op maat.

http://www.youtube.com/watch?v=qZDS2p10ojk&feature=youtu.be


Een van de sterke kanten van ons familiebedrijf is de persoonlijke aandacht voor klanten en meubels. Al onze meubels zijn glad geschuurd en splintervrij. Waar mogelijk zijn onze meubels blind geschroefd en ziet u dus aan de buitenkant geen schroeven zitten. Daar wij met diverse hout soorten werken kunt u bij ons voor zeer uiteenlopende modellen terecht. Maar ook wanneer u zelf een idee in uw hoofd heeft zijn wij er om uw wensen te realiseren.

Doordat hout een natuurproduct is dient u er rekening mee te houden dat onze meubels soms bij temperatuur wisselingen kunnen uitzetten of krimpen.

Voor meer informatie vul ons contact formulier in of stuur een eigen tekening per mail naar info@steigerhoutvannu.nl

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een betaalbaar meubelstuk op maat wilt met de hoogste kwaliteit.
ons motto is:
 
De ergernis over slechte kwaliteit duurt voort, als de vreugde over de lage prijs reeds lang vergeten is.
  

Foto
Foto

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.