WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

Wij werken in onze werkplaats en kleine showroom met voorbeelden van materialen en producten waar we op dat moment mee bezig zijn. Door onze diversiteit in aanbod hebben we niet van alles voorraad voorbeelden staan. Maar kunnen we U zeker een goed beeld geven van hoe wij werken als u een keer wilt komen kijken/praten. U bent van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken.

Neem contact met ons op per telefoon of mail om een afspraak te maken. 

Werkplaats adres:
Vollerstraat 6, Goirle
06-15313214
info@meubelsenmore.nl

LEVERTIJD

Houd rekening met een levertijd, daar wij maatwerk leveren hebben wij geen standaard voorraad staan en wordt alles op uw verzoek gemaakt. Afhankelijk van de drukte kunnen deze levertijden soms erg oplopen. Zorg dat u op tijd begint wanneer u een groter project hebt , om teleurstellingen te voorkomen.

BEZORGEN 

Leveren in Tilburg en Goirle is gratis
Leveren bij besteding boven de € 300,00 binnen een straal van 50 km => gratis
Leveren bij besteding boven de € 300,00 buiten de 50 km => kosten in overleg
Wij bezorgen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland onze meubels. M.u.v Waddeneilanden.

 
Ons familiebedrijf is in 2010 ontstaan door het enthousiasme van vader en zoon na een eigen gemaakt kastje, en intussen uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat meubels van diverse houtsoorten maakt. Wij werken o.a. met eiken, steigerhout, populier, maar ook wij met diverse plaat materialen, als massieve gladde panelen, fineerplanken of mdf platen, in alle mogelijke kleuren en afwerkingen.

Wij informeren u  graag over de diverse mogelijkheden die wij aanbieden. Uw ontwerp, is onze uitdaging.

Daar wij al onze meubels met grote passie maken en vaak van A tot Z zelf produceren kunnen wij met overtuiging zeggen dat u bij ons de mooiste meubels voor de scherpste prijs zult krijgen.

Een van de sterke kanten van ons familiebedrijf is de persoonlijke aandacht voor klanten en meubels. Al onze meubels zijn glad geschuurd en splintervrij. Waar mogelijk zijn onze meubels blind geschroefd en ziet u dus aan de buitenkant geen schroeven zitten. Daar wij met diverse hout soorten werken kunt u bij ons voor zeer uiteenlopende modellen terecht. Maar ook wanneer u zelf een idee in uw hoofd heeft zijn wij er om uw wensen te realiseren.

Doordat hout een natuurproduct is dient u er rekening mee te houden dat afhankelijk van het gebruikte materiaal en de ruimte waarin uw meubel zich bevindt, onze meubels  bij temperatuur wisselingen kunnen uitzetten of krimpen. Dit is nooit 100% te voorkomen. Zorg voor een goede luchtvochtigheid!

Voor meer informatie vul ons contact formulier in of stuur een eigen tekening per mail naar info@meubelsenmore.nl

Met creatieve groeten,

Dave & Mascha