Eettafel Mayte
Eettafel Mayte
Reviews | Review toevoegen

Een mooie tafel met een mooi blad in verstek. Geen schroeven in het zicht en zoals al onze meubels schitterend glad geschuurd.

€ 320,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

 Een mooie tafel met een mooi blad in verstek.  Geen schroeven in het zicht en zoals al onze meubels schitterend glad geschuurd.

Doordat deze tafel in verstek gemaakt is is deze niet geschikt voor buiten.

LET OP !! tafel is uit een stuk en moet dus in zijn geheel uw kamer binnen kunnen komen.  Deze is niet demontabel.


Afmetingen foto:
200 x 100 x 78 € 395,00
Ook in andere maten verkrijgbaar
 
Verkrijgbaar vanaf € 320,00 in maat 100 x 80 x 78 cm
 

Interesse? vul ons contact formulier in of mail naar info@steigerhoutvannu.nl met uw duidelijke wensen en wij nemen zsm contact met u op.
 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen vlekken adviseren wij deze te beitsen. Tegen een meerpijs kunnen wij dat voor u doen; of koop onze speciale stiegerhoutbeits en doe het later zelf.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews