Kledingkast Hope
Reviews | Review toevoegen

de kledingkast Hope is een van de onderdelen uit onze babykamer lijn Hope.

€ 765,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze kledingkast heeft onder drie lades waardoor je extra opberg mogelijkheden krijgt.
De kast boven heeft een plank en een hang gedeelte.

Eventueel in overleg anders in te delen; vermeld dit in de opmerkingen bij een bestelling.

Wij leveren alles zonder handgrepen maar die mogen uiteraard wel aangeleverd worden, wij zetten ze er voor u op voor € 5,00 per knop.

Afmeting:
118 x 206 x  50 cm  Prijs: € 765,00
Ook in andere maten verkrijgbaar
 

Interesse? vul ons contact formulier in of mail naar info@steigerhoutvannu.nl met uw duidelijke wensen en wij nemen zsm contact met u op.
 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews