roomdivider Tess
Reviews | Review toevoegen

Mooie degelijke roomdivider.

€ 580,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een stoere en robuuste roomdivider Tess, die uw kamer in twee delen splitst zonder er aan vast te zitten. Zowel los in de kamer als tegen de wand te plaatsen. Een kast die staat als een huis, de verbindingen zijn stevig en de kast is mooi glad geschuurd zoals al onze meubels.

Afmetingen:
 175 x 40 x 223 (lxdxh)
Ook in andere maten verkrijgbaar
 

Ook in afwijkende maten mogelijk, stuur hiervoor een mail naar info@steigerhoutvannu.nl of vul het contact formulier in.
 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.
 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews