Bijzetkrukje Mini
Reviews | Review toevoegen

Deze krukjes van gebruikt steigerhout, kunnen overal worden ingezet, zowel binnen als buiten, als tafeltje of als zitplaats. Leuk op een baby of kinderkamer. Afmetingen: l43x43x43 cm (lxbxh) Prij...

€ 60,00
Prijs per stuk

 

Deze krukjes van gebruikt steigerhout, kunnen overal worden ingezet, zowel binnen als buiten, als tafeltje of als zitplaats. Leuk op een baby of kinderkamer.

Afmetingen:
l43x43x43 cm (lxbxh)

Prijs; € 60,00
ook in andere maten verkrijgbaar
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.

Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.

Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews