doe het zelf populieren tafelbladen
0 Reviews | Review toevoegen

Nieuw in ons assortiment; de losse populieren doe het zelf boomstamtafel bladen. Voor de handige doe het zelver een voordelige schitterende mogelijkheid om uw eigen tafel te maken en bewerken.   Ee...

€ 225,00
Prijs per stuk

 

Nieuw in ons assortiment; de losse populieren doe het zelf boomstamtafel bladen. Voor de handige doe het zelver een voordelige schitterende mogelijkheid om uw eigen tafel te maken en bewerken.
 
Een boomstamtafel is, zoals de naam het al zegt, gemaakt uit één boomstam.wij kopen een gedroogde boom en laten die in plakken zagen.

Het blad van de tafel heeft de natuurlijke vorm van de boom, waarmee u de natuur binnen uw bereik haalt! Omdat elke tafel anders is, ligt vooraf de exacte vorm en breedte niet vast.

Indien gewenst kunt u op onze zaak een blad uit komen zoeken. Let op!! Deze zijn nog onbehandeld. Lengte maten tot wel 6 meter beschikbaar.
 
Verkrijgbaar in 8 cm dikke populieren bladen.
 
Tevens bij ons verkrijgbaar diverse onderstellen van metaal mogelijk. Indien gewenst verkrijgbaar in elke gewenst model en RAL kleur.

Afmetingen:
breedte maat ± 80 - 95 cm       
€ 225,00 per strekkende meter 

Hout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. 

Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.

 
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.