Apothekers kast
Reviews | Review toevoegen

Deze schitterende, maar vooral practische apothekerskasten zijn voor een bedrijf speciaal op maat ontworpen. Hierdoor kan de klant datgene kwijt in zijn kasten wat voor hem belangrijk is. Of het nu...

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Deze schitterende, maar vooral practische apothekerskasten zijn voor een bedrijf speciaal op maat ontworpen. Hierdoor kan de klant datgene kwijt in zijn kasten wat voor hem belangrijk is. Of het nu om mappen gaat op juist om kleine bakjes, wij van steigerhoutvannu denken met u mee..

Interesse? vul ons contact formulier in of mail naar info@steigerhoutvannu.nl met uw duidelijke wensen en wij nemen zsm contact met u op.
 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.
 


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews