Barkruk Brands
Reviews | Review toevoegen

Deze barkrukken zijn ideaal voor een feestje of als sieraad in uw tuin.

€ 85,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze barkrukken zijn ideaal voor een feestje of als sieraad in uw tuin. Voor de stevigheid en het zitcomfort hebben wij er een voetsteun onderin gemaakt. Leuk in combinatie met een hangtafel. De tafel is tevens rechthoekig verkrijgbaar zodat er eventueel zes krukken aan gezet kunnen worden.
 

Interesse? vul ons contact formulier in of mail naar info@steigerhoutvannu.nl met uw duidelijke wensen en wij nemen zsm contact met u op.
 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.
 
Wij leveren al onze kasten zonder handgrepen daar deze zeer persoonlijk zijn. U kunt deze bij ons aanleveren waarna wij ze voor € 5,00 per knop kunnen monteren. U kunt er ook voor kiezen deze zelf achteraf te plaatsen. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews