Eettafelbank Suus
Eettafelbank Suus
Reviews | Review toevoegen

Deze bank is een lust voor het oog. Indien u aan een zijde van uw eettafel stoelen plaatst en aan de andere zijde deze bank kijkt u niet tegen stoelen aan als u van u af wilt kijken naar bijvoorbeeld

€ 200,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Afmetingen op foto 250  x 40 x 46 met handgrepen om hem eenvoudig te verplaatsen. Deze bank is een lust voor het oog. Indien u een een zijde van uw eettafel stoelen plaatst en aan de andere zijde deze bank kijkt u niet tegen stoelen aan als u van u af wilt kijken naar bijvoorbeeld de tuin.

Deze bank is tevens op wieltjes te bestellen; informeer naar de mogelijkheden en de prijzen per mail of via het contact formulier op de site.
 

 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews