Babykamerkast Saar
Reviews | Review toevoegen

Deze kast voor op de babykamer heeft in het midden open vakken zodat er eventueel mandjes in gezet kunnen worden. In elke gewenste afmeting verkrijgbaar.

€ 545,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze kast voor op de babykamer heeft in het midden open vakken zodat er eventueel mandjes in gezet kunnen worden. In elke gewenste afmeting verkrijgbaar.

Standaard afmetingen :198 x 124 x 40cm (hxbxd)

Prijs € 605,00 nu € 545,00

Ook in andere maten verkrijgbaar

Let op! deze kast is geschikt voor kinderkleding hangertjes.

Indien u deze kast wenst te gebruiken voor normale kledinghangers moet deze dieper, en is de prijs € 685,00

Al onze kasten worden standaard zonder handgrepen geleverd. U kunt hierdoor uw eigen keuze zelf monteren, of aanleveren zodat wij deze voor u monteren tegen een meerprijs van € 5,00 per greep.

 

Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen, vul dan het contact formulier in op de site of mail naar info@steigerhoutvannu.nl

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews