Lades voor onder ledikant
0 Reviews | Review toevoegen

Onder de meeste van onze ledikanten kunnen op verzoek lades gemaakt worden.

€ 65,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Onder de meeste van onze ledikanten kunnen op verzoek lades gemaakt worden.

Wanneer je onder een bed een speelgoed/opberglade wenst zijn de afmetingen :
200 x 70 cm diep € 110,00
100 x 70 cm diep € 65,00 (twee lades onder een bed van 2 meter nodig)
200 x 90 (logeerbed lade) € 135,00

Wanneer je een logeerbed lade wenst voor een extra slaapplaats moet je er rekening houden dat  het bed 7 cm langer wordt dan standaard 200. Dit bed moet namelijk iets groter worden om de ruimte voor beneden te kunnen creeren. Hierdoor heb je boven en onder het bovenste matras een ruimte van 3½ cm over. Dit kun je opvullen of een matras op maat bestellen van 90 x 207 cm

Al onze lades lopen op wieltjes dus geen problemen met het in en uitschuiven.
 

Interesse? vul ons contact formulier in of mail naar info@steigerhoutvannu.nl met uw duidelijke wensen en wij nemen zsm contact met u op.
 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.