Kast Manon 5 1
Kast Manon
Reviews | Review toevoegen

Dit mooie en landelijke kastje is op vele manieren te gebruiken. Door er een waskom op te plaatsen is het een mooi badkamer meubel, maar ook als commode op een kinderkamer is deze kast een perfecte op

€ 430,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit mooie en landelijke kastje is op vele manieren te gebruiken. Door er een waskom op te plaatsen is het een mooi badkamer meubel, maar ook als commode op een kinderkamer is deze kast een perfecte oplossing met opberg mogelijkheden.

Afmetingen: 110 x 50 x 85 (bxdxh)

Ook in andere maten verkrijgbaar

Aan de rechtse kant bevinden zich drie plankjes en ook in de kast is een legplank bevestigd.

Deze kast is met of zonder hartjes te bestellen.

Indien deze kast als badkamer kast gebruikt wordt kunnen wij in overleg gaten boren om een afvoer te bevestigen indien nodig. Vermeld dit dan in het opmerkingen veld.


Interesse? vul ons contact formulier in of mail naar info@steigerhoutvannu.nl met uw duidelijke wensen en wij nemen zsm contact met u op.
 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen. 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Henny -

De mannen van Steigerhout van nu leveren perfect werk af. Alles is mogelijk. Wij hebben badkamermeubel Manon zo kunnen aanpassen naar onze wensen zodat het het pronkstuk is voor onze badkamer.
Wil je een goede service en een mooi steigerhouten meubel, ga dan naar Steigerhout van Nu!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews