Merche Badkamer meubel/ Side table
1 Reviews | Review toevoegen

praktisch badkamer meubel

€ 240,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een schittererende sidetable met vele verschillende mogelijkheden. Zoals hier zijn er twee waskommen op geplaast en is het een wastafelmeubel; maar ook in uw huiskamer of in de tuin is deze sidetable een aanwinst.

Door de hoogte te veranderen kan het ook als bureau gebruikt worden, en  met wieltjes eronder en de onderste plank weg kan het als dienblad/bedtafel over het bed gerold worden. Informeer hierover per contact formulier of mail wat de mogelijkheden zijn.

Afmeting  zoals op foto:
140 x 50 x 77 cm  (lxbxh)
Ook in andere maten verkrijgbaar
 

Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Angelique - 13-07-2015 09:04

Hallo Birgit,
Ik wil via deze weg even zeggen dat het meubel er top uitziet. Dank jewel voor het afleveren van een mooi gemaakt meubel. Vriendelijke groet angelique van Beek. ..