Buitenkeuken
0 Reviews | Review toevoegen

Nieuw in ons assortiment: deze schitterende multifunctionele buitenkeuken die wij samen met onze klanten hebben ontworpen. Hierdoor bevinden zich overal ruimtes om praktische zaken, welke in een buite

€ 1.250,00
Prijs per stuk

 

In deze tijd, waarin steeds meer mensen kiezen voor een terras overkapping, is het een steeds vaker gezien meubelstuk; DE BUITENKEUKEN.

We verleggen zo het winterse binnen-leven geheel naar buiten zodra de eerste zonnestralen ons weer verwarmen.
 
Nieuw in ons assortiment: deze schitterende multifunctionele buitenkeuken die wij samen met onze klanten hebben ontworpen. Hierdoor bevinden zich overal ruimtes om praktische zaken, welke in een buitenkeuken horen, op te bergen.
 
Het is mogelijk deze keuken zo te maken dat er eventueel een eigen koelkast onderin geplaatst kan worden.
 
Prijs bxdxh 240 x 60 x 210cm € 1250,00 inclusief steigerhouten blad. 
Ook in andere maten verkrijgbaar

De keukens kunnen in en exclusief het aanrechtblad Wij kunnen tegen een meerprijs elk gewenst blad leveren. Prijzen en kleuren in overleg.
 
Aangezien een buitenkeuken veelal maatwerk is; zijn er allerlei varianten mogelijk en kunnen wij samen met u kijken wat bij u de beste verdeling is.
 
Wij leveren al onze kasten zonder handgrepen daar deze zeer persoonlijk zijn. U kunt deze bij ons aanleveren waarna wij ze voor € 5,00 per knop kunnen monteren. U kunt er ook voor kiezen deze zelf achteraf te plaatsen. 

Interesse? Vul ons contact formulier op deze site in of mail naar info@steigerhoutvannu.nl
 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.