Badkamermeubel Gijs
Reviews | Review toevoegen

Mooi tijdloos badkamermeubel dat door middel van eigen wastafels en knoppen naar eigen smaak aangekleed kan worden.

€ 1.245,00
Prijs per stuk

 

Dit schitterende badkamer meubel heeft een spiegelkast met twee deurtjes waarachter plankjes bevestigd zijn om zo veel kleine zaken op te bergen. De kast waarop de waskommen geplaatst kunnen worden heeft 4 lades en dienst zwevend aan de wand gemonteerd te worden.

Afmetingen
wastafelkast: 120 x 50 x 60  (bxdxh)  € 530,00
hoge kast:        35 x 40 x 180 €  340,00
spiegelkast:   120 x 15 x 80  €  375,00

Set prijs € 1245,00 
Ook in andere maten verkrijgbaar

Houd er rekening mee dat dit meubel niet demontabel is! Het moet in zijn geheel door het trapgat of een raam naar boven.
 

Wij leveren al onze kasten zonder handgrepen daar deze zeer persoonlijk zijn. U kunt deze bij ons aanleveren waarna wij ze voor € 5,00 per knop kunnen monteren. U kunt er ook voor kiezen deze zelf achteraf te plaatsen.
 
Interesse? Vul snel ons contact formulier in of mail naar info@steigerhoutvannu.nl

Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten. Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews