Ledikant Ruben
0 Reviews | Review toevoegen

Een heel leuk stoer en robuust ledikant.

€ 640,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Een heel leuk stoer en robuust ledikant Ruben met geweldig veel bergruimte voor kinderen die of heel erg veel spullen en kleding hebben of voor mensen die wat kleinere slaapkamers hebben en toch zoveel mogelijk op willen bergen op de kinderslaapkamer.

Door de lades erg veel opbergruimte.
Ook in andere maten verkrijgbaar


Niet geschikt voor hele kleine kinderen vanwege de hoogte; of bestel een klein opstapje zodat ze het bed in en uit kunnen komen.
 

Interesse? vul ons contact formulier in of mail naar info@steigerhoutvannu.nl met uw duidelijke wensen en wij nemen zsm contact met u op.
 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen. 


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.