InSteigerhouten babykamer
 

Om uw babykamer stijlvol en praktisch in te richten zijn steigerhouten meubels ideaal. Het steigerhout wordt keurig glad geschuurd en op verzoek nabehandeld zodat het hout goed bestand is tegen vocht. Het resultaat is een fraai meubel, met of zonder lades en planken. Handig om alle spulletjes in op te bergen. Natuurlijk is het ook mogelijk een model uit te kiezen waar u gezellige rieten manden in kunt zetten om kleine babyspullen in te bewaren zoals sokjes, badspulletjes enz..

Steigerhouten babykamer meubels; multifunctioneel

Bij Steigerhout Van Nu hebben we deze meubels zó ontworpen dat ze voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Een kast kan gewoon los geplaats worden als opbergruimte , En uiteraard kunt u het ook ergens anders in huis gebruiken als sidetable of kastje, wanneer uw baby het niet meer nodig heeft.

Wij hebben verschillende standaard modellen van heel modern en eenvoudig tot landelijk en meer uitgebreid met deurtjes, laden of vakjes. Zo hebben wij een strakke sidetabel bestaande uit 3 planken die verstek gezaagd zijn; prachtige eenvoud! Een ander voorbeeld is het landelijke kastje Manon, met twee romantische deurtjes en opbergvakjes aan de zijkant. met een aankleedkussen erop is het een fraaie commode, maar het kan ook prima in de badkamer als leuk badkamerkast dienst doen.

De maten kunnen wij altijd aanpassen en mocht u zelf verder ideeën hebben, dan kunnen wij uiteraard kijken wat de mogelijkheden zijn. Vul het contactformulier in en wij zullen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte opsturen.