Badkamer-meubelen

Steigerhouten Badkamermeubels

 
Om uw badkamer stijlvol en praktisch in te richten zijn steigerhouten badkamermeubels ideaal. Het steigerhout wordt keurig glad geschuurd en op verzoek nabehandeld zodat het hout goed bestand is tegen vocht. Het resultaat is een fraai badkamermeubel, met of zonder lades en planken. Handig om alle spulletjes in op te bergen. Natuurlijk is het ook mogelijk een model uit te kiezen waar u gezellige rieten manden in kunt zetten om shampoo of badschuim in te bewaren.

Steigerhouten badkamermeubels; multifunctioneel

Bij Steigerhout Van Nu hebben we deze meubels zó ontworpen dat ze voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Een kast kan gewoon los geplaats worden als opbergruimte in de badkamer, maar u kunt er ook 1 of 2 mooie wasbakken op laten zetten, zodat het een stijlvol wastafelmeubel wordt. En uiteraard kunt u het ook ergens anders in huis gebruiken als sidetable of kastje.

Wij hebben verschillende standaard modellen van heel modern en eenvoudig tot landelijk en meer uitgebreid met deurtjes, laden of vakjes. Zo hebben wij een strakke sidetabel bestaande uit 3 planken die verstek gezaagd zijn; prachtige eenvoud! Een ander voorbeeld is het landelijke kastje Manon, met twee romantische deurtjes en opbergvakjes aan de zijkant. Met een porseleinen wastafel erop is het een fraai, klassiek badkamermeubel, maar het kan ook prima in de babykamer als leuke commode dienst doen.

De maten kunnen wij altijd aanpassen en mocht u zelf verder ideeën hebben, dan kunnen wij uiteraard kijken wat de mogelijkheden zijn. Vul het contactformulier in en wij zullen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte opsturen.