Banken

Banken
 
Steigerhouten banken
 
Bij steigerhout denken we in eerste instantie aan een mooie tafel voor in de tuin of huiskamer.
Maar steigerhout is ook ideaal voor een zitbank. Het hout is mooi, sterk, zacht en milieuvriendelijk en uiteraard zorgen wij voor een perfecte afwerking zodat u geen last heeft van splinters of ruwe oppervlakten en het hout heeft een stijlvolle uitstraling.
Achterkanten van onze banken zijn nooit gebeitst, dit wordt op verzoek gedaan er komt dan wel een meerprijs op.
Bij steigerhoutvannu.nl kunt u fraaie steigerhouten banken bestellen, wij maken zelfs hele keukensets of tuinset voor buiten zoals bijv. een picknick set
Het supersterke hout vormt een mooie en stevige basis voor meubilair zoals keukenset, zitbanken voor bij de eettafel  of een robuuste set voor buiten.
Bij Steigerhoutvannu maken we alle banken die mogelijk zijn.

Extra mogelijkheden
Natuurlijk kunnen van  de banken ook een handige opbergruimte maken, door een scharnierende bovenkant er op te zetten, zodat u alles wat los slingert op kunt ruimen, zoals de heerlijke plaids die je in de avonduren weleens gebruikt, of het speelgoed van de kinderen, zelfs je keukenapparaten of je naaimachine kunnen erin. Altijd bij de hand en toch opgeruimd.
Andere gewenste details of afwijkende maten kunt u uiteraard altijd met ons bespreken, wij zoeken graag samen met u naar de perfecte oplossing.
U kunt ook het contactformulier invullen et uw wensen of ontwerp en wij stellen dan een vrijblijvende offerte voor u op