Banken
 
Steigerhouten banken
 
Bij steigerhout denken we in eerste instantie aan een mooie tafel voor in de tuin of huiskamer.
Maar steigerhout is ook ideaal voor een zitbank. Het hout is mooi, sterk, zacht en milieuvriendelijk en uiteraard zorgen wij voor een perfecte afwerking zodat u geen last heeft van splinters of ruwe oppervlakten en het hout heeft een stijlvolle uitstraling.
Achterkanten van onze banken zijn nooit gebeitst, dit wordt op verzoek gedaan er komt dan wel een meerprijs op.
Bij steigerhoutvannu.nl kunt u fraaie steigerhouten banken bestellen, wij maken zelfs hele keukensets of tuinset voor buiten zoals bijv. een picknick set
Het supersterke hout vormt een mooie en stevige basis voor meubilair zoals keukenset, zitbanken voor bij de eettafel  of een robuuste set voor buiten.
Bij Steigerhoutvannu maken we alle banken die mogelijk zijn.

Extra mogelijkheden
Natuurlijk kunnen van  de banken ook een handige opbergruimte maken, door een scharnierende bovenkant er op te zetten, zodat u alles wat los slingert op kunt ruimen, zoals de heerlijke plaids die je in de avonduren weleens gebruikt, of het speelgoed van de kinderen, zelfs je keukenapparaten of je naaimachine kunnen erin. Altijd bij de hand en toch opgeruimd.
Andere gewenste details of afwijkende maten kunt u uiteraard altijd met ons bespreken, wij zoeken graag samen met u naar de perfecte oplossing.
U kunt ook het contactformulier invullen et uw wensen of ontwerp en wij stellen dan een vrijblijvende offerte voor u op
 

Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Bankje-Alexander Bankje Alexander

Degelijke en goed glad geschuurde banken om bij een tafel te zetten. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Door de stevige poten zal de bank niet om kiepen als er aan een kant een persoon op staat.
195,00
Per stuk

Eettafelbank-Suus Eettafelbank Suus

Deze bank is een lust voor het oog. Indien u aan een zijde van uw eettafel stoelen plaatst en aan de andere zijde deze bank kijkt u niet tegen stoelen aan als u van u af wilt kijken naar bijvoorbeeld
200,00
Per stuk

Eiken-bankje-Alaska Eiken bankje Alaska

Mooi degelijk eiken bankje met metalen onderstel.
350,00
Per stuk

Eiken-bankje-California Eiken bankje California

Eikenbankje met eiken poten.
360,00
Per stuk

Eiken-wagonplank-bankje-Boston Eiken wagonplank bankje Boston

handig bankje
370,00
Per stuk

Hoekbank-Malta Hoekbank Malta

Deze hoekbank is ideaal onder een terras overkapping, maar ook op uw terras of binnen in huis een aanwinst qua zitruimte. Door de leuningen aan de zijkanten heeft deze bank een robuste uitstraling.
460,00
Per stuk

Hoekbank-Renate Hoekbank Renate

Deze hoekbank is ideaal onder een terras overkapping, maar ook op uw terras of binnen in huis een aanwinst qua zitruimte.
360,00
Per stuk

Yulsa-opbergkist-&-bank Yulsa opbergkist & bank

Deze multifunctionele opbergkisten hebben al vele huishoudens veel plezier opgeleverd. Onderin de kist kunt u speelgoed of bijvoorbeeld kussens/dekens opbergen, waarna ze dienen als zitbank.
220,00
Per stuk

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.