Steigerhouten Bedden

 
Bij steigerhout denken we in eerste instantie aan een mooie tafel of kast voor in de huiskamer. Maar steigerhout is ook ideaal voor de slaapkamer! Het hout is mooi, sterk en milieuvriendelijk (hoeft u daar ook niet ’s-nachts van wakker te liggen…) en uiteraard zorgen wij voor een perfecte afwerking zodat u geen last heeft van splinters of ruwe oppervlakten en het hout een stijlvolle uitstraling heeft.
Bij Steigerhoutvannu.nl kunt u fraaie steigerhouten bedden bestellen, of zelfs een hele slaapkamer! Het supersterke hout vormt een mooie en stevige basis voor meubilair voor de slaapkamer. Eén- of tweepersoonsbed, kinderbed, babybed, half-hoogslaper of stapelbed, bij Steigerhout Van Nu maken we alle bedden die mogelijk zijn.

Extra mogelijkheden
Natuurlijk kunnen wij een of meerdere lades maken onder het bed van uw keuze; een handige plek om beddengoed, speelgoed of andere spulletjes netjes op te ruimen. Zo’n lade kunnen we ook zo ontwerpen dat u het kunt gebruiken als extra logeerbed. Houd er dan wel rekening mee dat het bed uiteraard groter is dan de lade. Als we voor de lade uitgaan van een standaardmatras met een maat van 200 x 90 cm, dan wordt het ledikant zelf ongeveer 7 cm langer. Die extra ruimte kunt u eventueel opvullen of u kunt een matras op maat maken.

Andere gewenste details of afwijkende maten kunt u uiteraard altijd met ons bespreken, wij zoeken graag samen met u naar de perfecte oplossing. U kunt ook het contactformulier invullen met uw wensen of ontwerp en wij stellen dan een vrijblijvende offerte voor u op.