Steigerhouten Kasten

 
Steigerhouten kasten zijn mooi, milieuvriendelijk, robuust en gaan jarenlang mee! Bij Steigerhoutvannu.nl kunt u terecht voor kasten  in allerlei maten, ook inbouwkasten en maatwerk. Of het nu gaat om een wandkast, boekenkast, vakkenkast, dressoir, vitrine of zelfs presentatiekasten voor een winkel of kantoor; steigerhout is fraai en heeft een moderne uitstraling.

Milieuvriendelijk

Wist u dat u, als u steigerhouten kasten of andere meubels aanschaft, uw steentje bijdraagt aan een beter milieu? Steigerhout is afkomstig van de Larix, een snelgroeiende boom die ook in Europa groeit. Het is een ideale vervanger voor tropische houtsoorten. Voor steigerhout worden er dus geen regenwouden omgekapt en het hoeft niet van ver verscheept te worden. Bovendien is het een (letterlijk!) prachtige manier om gebruikte steigerplanken her te gebruiken!

Steigerhouten kasten hebben iets speciaals

Juist doordat het hout in het eerste leven als steigerplanken zoveel te verduren krijgt, heeft steigerhout altijd een speciale uitstraling. De planken worden perfect glad geschuurd, zodat er geen splinters meer los kunnen komen en mooi afgewerkt met beits of op een andere manier. Je kunt je kast helemaal uniek maken door steigerhouten kasten in ons assortiment aan de voor u perfecte afmetingen aan te laten passen. Maar het is ook mogelijk uw eigen ontwerp in te sturen. Dit kan per mail of via ons contactformulier. Zo komt u in het bezit van een prachtige, unieke kast die een  leven lang mee gaat. Daag ons uit en stuur uw eigen ontwerp in, wij zullen kijken wat er mogelijk is en u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte sturen!
Bezig met laden...
nachtkastje Noah
€ 125,00
Kast Bianca
€ 300,00
Kast Paris
€ 420,00
nachtkastje Nina
€ 180,00
Kast Manon
€ 430,00
Kast Anna
€ 335,00
Kast Londen
€ 650,00