Yulsa opbergkist & bank
Yulsa opbergkist & bank
0 Reviews | Review toevoegen

Deze multifunctionele opbergkisten hebben al vele huishoudens veel plezier opgeleverd. Onderin de kist kunt u speelgoed of bijvoorbeeld kussens/dekens opbergen, waarna ze dienen als zitbank.

€ 220,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze multifunctionele opbergkisten hebben al veel huishoudens een hoop plezier opgeleverd. Onderin de kist kunt u speelgoed of bijvoorbeeld kussens/dekens opbergen, waarna ze dienen als zitbank. Door de wieltjes eronder zijn ze eenvoudig te verplaatsen waardoor ze tijdens een feestje binnen of buiten bij te plaatsen zijn.

Afmeting foto:
120 x 40 x 50 (bxdxh)
Incl flexibele zwenkwielen en twee wielen met remmen zodat je de kist vast kunt zetten.
Ook in andere maten verkrijgbaar

Een aanwinst in uw interieur. Door het plaatsen van kisten aan een kant van een eettafel houdt u een zeer ruimtelijk overzicht in uw woonkamer. 

Tegen een meerprijs van € 40,00 kunnen wij de naam van uw kind erop laten zetten.

 
Steigerhout is een natuurproduct wat onder invloed van temperatuur en vochtigheid wisselingen kan werken. Voor onze binnenmeubels laten wij het hout goed drogen, maar is krimping of uitzetting nooit 100% uitgesloten.
 
Om onze meubels te beschermen tegen weersinvloeden of vlekken adviseren wij deze te beitsen met onze steigerhout beits. U kunt er voor kiezen dit zelf te doen of door onze vakman te laten verzorgen. Informeer per meubel naar de meerprijs.
 
Steigerhoutvannu maakt maatwerk. Staan uw wensen of afmetingen er niet bij kunnen wij op uw verzoek een passende offerte verzorgen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.