Steigerhouten TV-kasten

 
Met de komst van de flatscreen televisie zijn ook de modellen van de TV-kasten veranderd. Waar men vroeger een vrij diep meubel nodig had met ruimte voor videobanden, kan men nu volstaan met een minder diepe kast met ruimte voor dvd’s. Steigerhouten TV-kasten passen bij elk interieur omdat hout nu eenmaal veelzijdig en tijdloos is. Of u nu een klassieke of moderne inrichting heeft, wij hebben een geschikt TV-meubel voor u!

Diverse modellen en mogelijkheden

Elk huis heeft zijn eigen stijl en afmetingen en iedere bewoner zijn/haar eigen smaak. Zo maakte één van onze klanten, Thomas, een ontwerp waarbij de tv achter de kast wordt opgeborgen. Als men televisie wilt kijken komt de televisie door middel van een rail (met handbediening) omhoog. Een ingenieus ontwerp!
Een ander pronkstuk is het TV-meubel met een bureautje voor kinderen. Het TV-kastje zelf heeft deurtjes en open vakken voor wijnflessen en naast het bureautje zit een ladekast. Een stijlvol en praktisch meubel dat ook nog eens heel gezellig is; terwijl u een wijntje drinkt of  uw favoriete programma bekijkt, kan uw kind lekker spelen of kleuren aan het bureautje!

Uw eigen ontwerp

Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor eenvoudigere modellen tv-kasten. Hieronder kunt u zien welke modellen steigerhouten TV-kasten wij in ons assortiment hebben. Deze kunnen wij altijd in maat aanpassen. Staat uw droomkast er niet bij? Maak dan een duidelijke tekening met uw wensen en afmetingen en wij kijken of het mogelijk is en maken een vrijblijvende offerte voor u.